<<< Geef deze woning weer op de website
Immohali BV
Begijnenweide 55
9860 Oosterzele (Scheldewindeke)
GSM 0471 / 44 44 00
Email: info@immohali.be


Woning is verkocht.
Zeer interessant totaal renovatieproject met topligging in Durbuy, in de mooiste deelgemeente Heyd. Deze solide constructie staat klaar om een prachtig project in te realiseren. De huidige eigenaar heeft de vroegere residentie Laetitia volledig gestript en in gereedheid gebracht voor een totaalrenovatie met veel potentieel.

 

Het gebouw bestaat uit twee delen. Het vroegere woonhuis (<1850) heeft een bebouwde oppervlakte van 350 m² verdeeld over twee bouwlagen. Het recent gedeelte (1995) heeft een totale oppervlakte van 850 m² verdeeld over drie verdiepingen. Dit gedeelte beschikt over een groot binnenzwembad (12.5m x 6m) en herbergt de vroegere gîtes. Het volledige terrein is 1650 m² groot. De aanpalende openbare parking biedt parkeermogelijkheid aan meer dan 20 wagens.

Dit pand en perceel heeft heel veel mogelijkheden in zich waaronder het oprichten van meerdere private woningen, appartementen, … uiteraard onder de voorwaarde van het bekomen van een stedenbouwkundige vergunning, attesten & vergunningen ter inzage. Opgenomen op archeologisch kaart.

 

Het pand is gelegen in het authentieke dorpje Heyd te midden van de natuur. Het is een groene, rustige omgeving op 20 min. van het centrum van het pittoreske Durbuy waar het extra avontuur en spanning op je wacht in Adventure Valley Durbuy en je heerlijk culinair kan genieten. Kortom het is het perfecte decor voor een weekendje herbronning, teambuilding of familieplezier én het is de ideale uitvalbasis voor prachtige wandelingen, fietstochten, mountainbike of gewoon gezellig samenzijn.

 

Referentie 290
Woningtype Woning
Gemeente DURBUY
Postcode 6940
Straat Bihay
Huisnummer 6-8
Transactie te koop
Vraagprijs verkocht
Bewoonbare oppervlakte 1200m²
Oppervlakte perceel 1650m²
Aantal slaapkamers 0
Aantal badkamers 0
Energiescore E peil 382 kWh/m²jaar
EPC label wall E
UC Certificaatnummer 202107140164016477
Niet geindexeerd KI verkocht
Bouwjaar 1850
Staat van het goed Te renoveren
Aantal parkeerplaatsen 6
Aantal garages 1
Aantal verdiepingen 3
Keuken Niet aanwezig
Verwarming Geen
Oppervlakte terras 80m²
Oppervlakte tuin 1650m²
Beschikbaarheid Bij akte
Bebouwing Halfopen
Elektriciteitsattest Nee

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel.
Immohali kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.
Wil deze informatie dubbel verifiëren met onze dossierbeheerder.
De aangekondigde prijzen zijn onder voorbehoud en vrijblijvend zolang een verkoopovereenkomst of een aanbieding niet door de eigenaar / verkoper is ondertekend.